Courtage van makelaars in Franeker

Bent u van plan om uw huis in Franeker te verkopen? Dan is het raadzaam om een goede verkoopmakelaar in te schakelen. Echter, de tarieven van makelaars (de zogenaamde courtage) kan aanzienlijk verschillen per makelaar in Franeker en omgeving. Om die reden is het altijd raadzaam om courtages te vergelijken van makelaars in Franeker voordat u daadwerkelijk een makelaar kiest.

Wat is de courtage?

De meeste makelaars in Franeker en omgeving werken grotendeels op no cure no pay-basis. Dat wil zeggen: u betaalt bij de meeste makelaars opstartkosten (een aantal honderd euro voor opname van de woning, de fotograaf en plaatsing op advertentieplatformen zoals Funda), en een courtage. De courtage is de beloning die de makelaar ontvangt als de woning daadwerkelijk verkocht wordt. Vaak is de courtage een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs, bijvoorbeeld 1% of 1,25%. Zodoende wordt de makelaars alleen beloond bij daadwerkelijke verkoop.

Courtages van makelaars in Franeker vergelijken

Omdat courtages en opstartkosten fors kunnen verschillen, is het raadzaam om makelaars in Franeker te vergelijken, voordat u een verkoopmakelaar kiest. U ontvangt -gratis en vrijblijvend- tot maximaal vier offertes van goede makelaars met veel ervaring in Franeker en omstreken. Zodoende krijgt u inzicht in courtages van lokale makelaars, en krijgt u een goed beeld van de werkwijze / aanpak van ieder makelaarskantoor. 

Vergelijk direct 4 makelaars in Franeker

Bent u van plan om uw woning in Franeker te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van goede verkoopmakelaars in Franeker.

Wat is uw postcode? (bv. 8800 AA)